Test

In een razendsnel evoluerende reissector heeft elke professional nood aan méér kennis en inzicht, méér opleiding en training en méér informative en achtergrond analyse. Travel360° is een platform waarop elke Belgische reisprofessional dit allemaal vindt, stuurt en deelt. Travel360° verzamelt nieuws, informeert, analyseert, traint, publiceert en organiseert. Travel360° communiceert permanent, 24/24, 7/7 met alle toerisme- en hospitality professionals.

Productpromo

 

Quiz

Welkom in de online training van KLM en Air France. Tijdens deze training nemen we jou mee naar de nieuwe Business Class van beide luchtvaartmaatschappijen. Je verneemt meer over de service op de luchthaven, de beleving aan boord en tal van andere voordelen die jouw klanten kunnen genieten aan boord van KLM en Air France.

Zowel bij KLM als Air France draait de Business Class om beleving en sereniteit. Door de hoge eisen die gesteld worden aan het personeel genieten jouw klanten op de luchthaven en aan boord van een hoogwaardige dienstverlening, comfort, welzijn, maar bovenal ook reisplezier.

Stap aan boord van deze dynamische online training over de Nieuwe Business Class van KLM en Air France. Volg daarna de multiple-choice proef en print na deelname je persoonlijk certificaat af. Op die manier wordt je officieel ambassadeur van de KLM en Air France vernieuwde Business Class. Bedankt voor je deelname en veel succes!

Lengte: 13:02

Certificaat: Ja