Cruise Event

22/03/2016

Op dinsdag 22 maart kan je in Gent terecht voor de tweede editie van dit cruise event. Na het succes van vorig jaar vind je er nu zowat de hele cruise-industrie bij elkaar. Een unieke kans om jouw kennis en contacten bij te schaven.

CLIA, de cruisemaatschappijen en Travel360° slaan de handen in elkaar om nog méér reisagenten te overtuigen van het belang en de waarde van de cruisesector voor hun klanten en voor de omzet van de reisagent. Omdat de doelgroep van reizigers, die nog nooit een cruise vakantie hebben meegemaakt, nog steeds enorm groot is. Omdat je zelden de kans krijgt om op één avond met zo veel cruise maatschappijen concrete gesprekken te voeren. Omdat je nieuwsgierig bent naar de mening van de sprekers over cruises.

Programma

Vanaf 16u30

‘Workshops”

Dé kans om kennis te maken met het product, de mensen en de strategie van de voornaamste cruise maatschappijen. Verkooptips gegarandeerd!

‘Presentaties en congresdeel”

In samenwerking met de cruise federatie CLIA België stellen we een programma voor jou samen waarmee je straks weet hoe je jouw klanten kan overtuigen. We zorgen voor 4 sprekers die je meenemen in de wereld van de cruises. Een greep uit de onderwerpen

 • “Hoe evolueert de cruisesector in België - Facts & Figures”
 • “Een cruise verkopen, hoe doe je dat? - Tips & Tricks”
 • “Hoe kijkt een first time cruiser naar een cruisevakantie? - De vooroordelen weerleggen”
 • “De kracht van cruises, verschillende bestemmingen ontdekken - Hoe de bestemmingen ervaren?”

Praktisch

 • Waar: 3Square Gent (gemakkelijk te bereiken, vlak aan de E40)
  Rijvisschestraat 124
  9052 Zwijnaarde
 • Wanneer:
  22 maart, 16u30 - 21u30

Inschrijven

Stuur een mail naar [email protected] (plaatsen zijn beperkt)