Travel360° The Online Magazine

April 2021 Editie

De April 2021 editie van Travel360° - The Online Magazine werd deze ochtend verspreid naar zo’n 10.000 travel professionals in België en zal, volgens onderzoek naar vorige edities, door minstens 25.000 collega’s gelezen worden. Logisch, dat de belangstelling groot is: in tijden zoals nu heef elke professional een vakblad nodig. Travel360° is uw vakblad.

Even nakijken: een inspirerende inleidende tekst – een visie op het belang bij de medische en sociale component van de oplossingsstrategie voor de coronacrisis – een verkoopmethode, bruikbaar als je de klant op 1,5 te woord staat over de te boeken vakantie – een verrassend artikel over de coole toekomst van de autocarzeven reisondernemers aan het woord over hun eigen bedrijf, hun eigen plannen en hun eigen visie op de korte en middellange termijn – een “Special News Broadcast” met nieuws vanuit de Spaanse regio’s – een kijkje “over de haag” naar de situatie van de reisbranche vandaag in de buurlanden – een special over Duitsland – een lancering van het echte, authentieke en duurzame Tenerife. Ja, dat moet voldoende zijn voor een tijdje lezen en nadenken over onze sector. 

Lees Travel360° The Online Magazine op uw PC, op uw smartphone, op uw tablet .. maar vooral op uw gemak. En weet: alles komt altijd goed, voor zij die van goede wil zijn.

Wij wensen u een geweldig weekend. Hell, Yes!

Jan –Pieter – Kate – Yves – Rienk – Bas – Lev – Geert – Kris – Tim - Pieter

 

16-04-21 - par Jan Peeters