“En als we eens een maandelijks online magazine zouden maken?” Tijdens één van de zomer brainstorms van het Travel360° Benelux team, was iedereen dadelijk enthousiast.

Maar even snel kwam het realisme om de hoek kijken: kan je een nieuw, maandelijks initiatief opstarten in een sector die dwarsscheeps geraakt werd, en al maanden stil ligt? Het antwoord was eenvoudig: “Yes, We Can!” Het resultaat van die “can do” mentaliteit hebt u nu op uw scherm. Een eerste nummer van het maandelijkse “Travel360° - The Magazine”. Met de kwaliteit en het lef die u van ons gewoon bent.

We beschrijven belangrijke consumententypes, en de invloed die corona heeft op hun gedrag. We laten de verantwoordelijken van belangrijke bestemmingen aan het woord, in quotes en in video. We geven plaats voor een vranke mening op ons Vrij Podium. We duiken in de reiswetgeving. We bekijken de stand van zaken van de cruise industrie.

Toegegeven: het is een gedurfd initiatief, in deze tijden. Maar wij gààn ervoor, want wij geloven dat we binnenkort het licht zien, aan het einde van de corona tunnel. De sector zal weer op gang komen, en dan is een vakblad nodig. Vanaf nu.

U kent het Travel360° motto: “If you have everything under control, you just are not going fast enough”. Dus wij gaan met plankgas de bocht in, en brengen vanaf nu klokvast een maandelijkse editie van Travel360° - The Magazine. Hell, yes!

Jan Peeters

Founding Father

The Monthly Magazine