Online training Boedapest – veel meer dan een citytrip

Boedapest, ook gekend als 'Het Parijs in het Oosten', is een geliefde bestemming voor een korte vakantie in Europa. Unesco Werelderfgoed, rijkelijk versierde operagebouwen en kerken, een bruisend uitgaansleven, .. deze stad heeft het allemaal. Maar er is meer dan dat. De vele troeven ontdek je in deze online training.

Flaneren langs de Donau, een koffie proeven in een traditioneel koffiehuis uit de eerste Wereldoorlog, genieten van vergezichten vanuit de Sint-Stefans basiliek, ontspannen in een wellness centrum en de avond afsluiten met een opera. Het zijn maar enkele voorbeelden hoe jouw klant de sfeer van Boedapest kan leren kennen. Samen met de toeristische dienst van Hongarije, stelden we een online training samen met alle troeven van de culturele wereldstad.

Boedapest is een citytrip, een tussendoorvakantie én een wellness bestemming. Allemaal in één. Verras je klanten met deze inzichten, dankzij de voorgestelde online training. Luister en kijk aandachtig, beantwoord de tien vragen en geef jouw persoonlijke certificaat een mooie plaats. Wij wensen je veel succes!

18/02/2014 - door Travel360°