Voor reisagenten: Sunny Cars zoekt testrijders

Reisagenten die fan zijn van Sunny Cars op Facebook krijgen tijdelijk 10% extra korting als zij een huurauto boeken voor eigen gebruik. Deze extra korting komt bovenop de standaard 20%, waarmee het totale kortingspercentage oploopt tot 30%.

Deze actie is geldig voor boekingen in de periode van 11 april t/m 31 oktober 2011. Het biedt de reisagent de kans het Sunny Cars product zelf uit te proberen en daarmee eigen ervaring op te doen. Op die manier worden zij testrijders.

De Facebook pagina van Sunny Cars is een interactief forum voor reisagenten en consumenten waar ervaringen, nieuws, acties, foto’s  en leuke prijsvragen worden gedeeld. Reisagenten die nog geen Facebook fan zijn van Sunny Cars kunnen dat alsnog doen door de button ‘Vind ik leuk’ aan te klikken op www.facebook.com/sunnycars.autoverhuur

Hans Knottnerus, General Manager België & Nederland van Sunny Cars: “De speciale Facebook actie is bedoeld om reisagenten extra te stimuleren zelf ons product te testen. Door 10% korting te geven bovenop de standaard 20% hopen we nog meer agenten over de streep te trekken. Dat levert een onbezorgde vakantie op, maar de ervaring helpt later ook in een verkoopgesprek met klanten.”

Testrijders kunnen in aanmerking komen voor de extra korting door in de actieperiode hun reserveringsnummer te mailen naar marketing@sunnycars.nl. Zodra blijkt dat de betreffende agent inderdaad Facebook fan is, wordt de extra 10% korting toegekend op de boeking.

13/04/2011 - door Travel360°