We all love Vista!

Summer Sale Offers

We all love Vista!

Er is veel gebeurd sinds mei, toen Oceania Cruises’ nieuwste schip Vista werd gedoopt tijdens de prachtige ceremonie in Valetta. Vista is nog steeds top of mind en zeer geliefd met de meeste afreizen in 2023; “sold out”.

Maar er is meer om naar uit te kijken, want in het zomerseizoen 2024 zal Vista een reeks routes in de Egeïsche en Adriatische Zee varen, die rijk zijn aan kleinere, minder bekende havens. Met het nieuwe concept simply MORE™ bieden we alcoholische dranken tijdens de maaltijden plus een mooi krediet om te kiezen uit een ongelooflijk scala aan excursies, van Food & Wine Trails-tours en culinaire ontdekkingstochten™ tot architectuurgerichte Beyond Blueprints-excursies en unieke Go Local-tours.

 

Bekijk zeker alle afvaarten van Vista die nu in promotie zijn tot 31/8/2023

 

 

Webinar 'Summer Vibes & Summer Sale'

Graag nodigen we je uit voor ons aankomende webinar 'Summer Vibes & Summer Sale', georganiseerd door Riet Goetschalckx.

Datum: 3 augustus

Tijd: 09:30 am

Taal: Nederlands

Ga naar de volgende link om je aan te melden

 

Een verfijnde Oceania Cruise voor jezelf?

Hoog op je bucketlist omdat je van rust en lekker eten geniet? Dan is het nu wel het uitgelezen moment. Geniet nu van spectaculaire aanbiedingen voor reisadviseurs. Luxe kamers op zee met balkon vanaf 92 Euro per persoon/per nacht, Penthouse Suites vanaf 130 Euro per persoon/per nacht. Natuurlijk altijd inclusief volpension, wifi, specialiteitenrestaurants, niet alcoholische dranken, 24uur room service, ....

Download hier alle afvaarten

Stuur uw aanvraag naar [email protected], cc Alessandra [email protected]

24/07/2023 - door Oceania Cruises