Sri Lanka met 7Plus

Nieuwe verzekerde afreis

Sri Lanka met 7Plus

7plus stelt vanaf deze zomer een nieuwe verzekerde afreis voor in Sri Lanka, een uniek programma waarbij beleven centraal staat.

Samen met je groep (4 tot 18 pers) en Franstalige gids word je meteen bij aankomst ondergedompeld in de bijzondere sfeer van dit kleine eilandstaatje. Na een eerste nacht in Negombo ga aan we op ontdekkingstocht naar onmisbare locaties, zoals de Leeuwenrots (Citadelle de Sigiriya), de Gouden Tempel van Dambulla met zijn liggende Boeddha en de Tempel van de Tand in Kandy. Wie Sri Lanka zegt uiteraard ook ‘Ceylon thee’.  De theevelden in Nuwara Eliya, een charmant stadje midden in de bergen, bieden adembenemende landschappen. We bieden ook een rit met een lokale trein aan (bijna 4 uur lang) om kennis te maken met dit warme en gastvrije volk. De tour eindigt aan de kust, waar uw klanten hun verblijf kunnen verlengen in een hotel naar keuze.

Naast de gekende hoogtepunten zit deze reis vol met unieke ervaringen. We bieden onze klanten bv de mogelijkheid aan om, samen met een lokale familie, een authentieke maaltijd te bereiden en te delen.  In Kandy kunnen de klanten genieten van een privé voorstelling traditionele Kandyaanse dansen en waarom niet zelf een paar danspassen proberen op het ritme van de percussie? Het hoogtepunt van deze tour is een speciale ontmoeting met twee olifanten. In overeenstemming met het welzijn van de dieren heeft onze DMC twee olifanten geadopteerd.  We bieden de reizigers een unieke ervaring aan bij het Kandalama meer; na een boottocht op dit betoverende meer kun je deze twee reuzen voeden en wassen. Een tijdloos moment dat zowel jong als oud zal bekoren.

7plus stelt één tot twee gegarandeerde vertrekken per maand voor (data binnenkort beschikbaar op onze website). 

We staan tot je beschikking voor alle informatie en reserveringen.

27/06/2023 - door 7Plus

Gerelateerd nieuws