Ethiopian in de top 10 wereldwijd

beste l maatschappij

Ethiopian in de top 10 wereldwijd

Ethiopian Airlines in de top 10 van de beste luchtvaartmaatschappijen wereldwijd !

Met veel enthousiasme delen we het fantastische nieuws dat Ethiopian Airlines in de top 10 staat van de beste luchtvaartmaatschappijen wereldwijd in de zojuist gepubliceerde 2023 Airline Index van Bounce.

Bounce, een wereldwijde aanbieder van  bagageopslag,  heeft 60 luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld geëvalueerd op diverse factoren, variërend van stiptheid tot in-flight catering en servicekwaliteit. Ethiopian Airlines heeft uitmuntende resultaten behaald in verschillende categorieën, wat resulteert in een indrukwekkende 7e plaats in deze vooraanstaande index. Hiermee laten we gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates, KLM, Swiss en Lufthansa achter ons. Deze prestatie onderstreept eens te meer onze voortdurende toewijding aan uitmuntendheid en kwaliteit.

Bovendien staat Ethiopian Airlines ook bekend om zijn uiterst scherpe tarieven, waardoor het een zeer aantrekkelijke optie is voor reizigers die waarde hechten aan comfort, service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Met een score van 5,99 op 10, heeft Ethiopian Airlines zich een plek veroverd in de top 10, op een bewonderenswaardige 7e positie. Hierbij enkele hoogtepunten van Ethiopian Airlines' prestaties op de 2023 Airline Index:
Betrouwbaarheid boven alles: Met een verbazingwekkend lage annuleringsratio van slechts 0,05%, hebben we onze toewijding aan stiptheid en betrouwbaarheid bewezen.
Service met een glimlach: We zijn er trots op dat we een solide score van 3 op 5 hebben behaald voor maaltijden, zitcomfort en personeelsservice. Deze inspanningen resulteren in een aangename  reiservaring voor onze passagiers.
Royale bagageregeling: Ethiopian Airlines biedt gratis 2 bagagestukken van elk 23 kg voor internationale vluchten.

Het enige aspect dat enigszins lager scoort, is ons in-flight entertainment. Hoewel het aanbod wellicht iets minder internationaal is, bieden we leuke ‘coulour locale’  filmpjes aan die je direct in de sfeer van de bestemming brengen.

Voor een diepgaande blik op de 2023 Airline Index van Bounce, kun je het volledige rapport hier bekijken

Wij zijn van mening dat elke reis meer dan een bestemming is; het is een reis vol comfort, gemak en uitmuntendheid. Ethiopian Airlines staat klaar om jouw passagiers een onvergetelijke reis te bieden die verder gaat dan de wolken.

Bedankt voor je voortdurende steun en partnerschap. Samen blijven we de grenzen verleggen terwijl we de lucht doorkruisen met trots en professionaliteit.

Over Ethiopian airlines

Ethiopian Airlines biedt vier rechtstreekse vluchten aan van Brussels Airport naar Addis Abeba en aansluitend naar meer dan 62 bestemmingen in Afrika. Op dinsdag, donderdag en zondag is er een tussenstop in Wenen. Ethiopian Airlines vliegt vanaf Brussels Airport met A350 en B787 dreamliner. Het is de grootste Afrikaanse luchtvaartmaatschappij en daarmee  een van de grootste werkgevers van  Afrika. Daarenboven vertrekken de vluchten in 97,99% van de gevallen op tijd, een fantastische score en een van de beste van Brussels Airport!


Meer info: www.ethiopianairlines.com

Met vliegende groeten,

Ilse Dehandschutter
Jouw sales contact voor Ethiopian Airlines
[email protected]


4/09/2023 - door Glenaki

Gerelateerd nieuws