Sunny Cars lanceert boekingsincentive

Win met je hele team!

Sunny Cars lanceert boekingsincentive

Sunny Cars lanceert een boekingsincentive voor reisagenten. Vanaf vrijdag 14 april kunnen reisagenten sparen voor extra korting op autohuur of een dinercheque. Iedere boeking levert een punt op. Via extra opdrachten zijn er bonuspunten te verdienen. Hoe meer punten er gespaard zijn, des te hoger de korting. De top 3 reisbureaus wint de hoofdprijs: een teamdiner in een toprestaurant.

De actie heeft een looptijd van 6 weken, namelijk van 14 april t/m 31 mei. Elke Sunny Cars boeking die in deze periode gemaakt wordt, levert 1 punt op. In de loop van de actieperiode kunnen bovendien extra punten gespaard worden door verschillende opdrachten te maken. Deze opdrachten worden via de Facebookpagina van het Sunny Cars salesteam gedeeld.

“April en mei zijn voor ons altijd een belangrijke boekingsmaanden, met de Paasvakantie achter de rug komt de zomervakantie steeds dichter bij. Wij vonden het dan ook een mooi moment om de reisagent extra in het zonnetje te zetten en hun inzet de aankomende periode te belonen,” vertelt Olivier Giacomini, Head of Sales België en Frankrijk.

Winnende prijzen
Naast een etentje met jouw team maak je vanaf 3 punten al kans op leuke autohuurkortingen én een dinercheque!

- Bij 8 tot 15 punten:25 Euro autohuurkorting*

- Bij 16 tot 25 punten:50 Euro autohuurkorting*

- Bij 25 of meer punten:75 Euro dinercheque

*de korting wordt in de vorm van Sunnies uitgekeerd

Hoe doe je mee?
Om deel te nemen aan de actie moet iedereen zich registreren op de speciale actiepagina en daar direct een aantal vragen over het Sunny Cars product beantwoorden. Inschrijven kan t/m 21 april.

“Door de aanmelding te combineren met een kennisquiz wordt de autohuurkennis direct weer even opgepoetst. Zo wordt het tijdens de actieperiode nog makkelijker om een huurauto te adviseren” aldus Olivier Giacomini.


13/04/2023 - door Sunny Cars