Luxe accommodatie in Ierland

Enkele mogelijkheden

Luxe accommodatie in Ierland

Laat ons je enkele luxueuze mogelijkheden voorstellen:


Finn Lough – Co Fermanagh

Finn Lough is een afgelegen toevluchtsoord in het hart van noordwest Ierland en biedt een luxueuze vlucht van het alledaagse leven naar de natuur.

Een nieuwe toevoeging aan Finn Lough is de Awen Shore Spa. Bij het betreden ervan worden gasten begroet met een vers seizoensdrankje om het lichaam te reinigen en te resetten. De private ligbaden staan langs de rand van het water, zodat gasten kunnen genieten van het uitzicht.

De sauna met panoramisch venster is de perfecte plek om van warmtetherapie te genieten en vervolgens een verfrissende duik te nemen.

Voor meer informatie, klik hier.


©Finn Lough 


Castlemartyr Resort – Co. Cork

Het luxueuze 5-sterren Castlemartyr Resort, te midden van de bossen van East Cork, is een bestemming rijk aan Ierse geschiedenis en traditie.

Castlemartyr Resort is een domein van 90 hectare en bestaat uit een groots 18e-eeuws landhuis dat zich naast de ruïnes van een 800 jaar oud kasteel bevindt. Er zijn 108 gastenkamers en suites, samen met 36 luxe residenties.

Op het domein kan je dineren in het intieme en eigentijdse restaurant: Terre. Zes maanden na de opening ontving het restaurant zijn eerste Michelinster. De open keuken en gerechten die naast de tafel worden afgewerkt, maken de ervaring extra speciaal.

Voor meer informatie, klik hier.


©Castlemartyr Resort


Glasson Lakehouse – Co. Westmeath

Glasson Lakehouse (4*) bevindt zich op minder dan 90 minuten van de luchthaven van Dublin in het verborgen binnenland van Ierland. Het is gelegen aan Lough Ree en biedt een charmante mix van ontspanning en luxe voor zakenreizigers én vakantiegangers. Het hotel staat in de "The Hot 100 best hotels to stay in 2023" van The Irish Independent.

De 65 slaapkamers zijn modern en ruim. Het hotel beschikt over een bekroonde golbaan met spectaculair zicht op Lough Ree. Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten in Bonnie's reastaurant en traditionele Ierse muziek in Tom's Fish & Tackle Pub. Ook een bezoek aan de Spa van het hotel mag niet ontbreken.

Voor meer informatie, klik hier.


©Glasson Lakehouse


Inis Meáin Island Stays – Co. Galway

Inis Meáin Island Stays is gelegen op Inis Meáin, een van de 3 Aran eilanden op zo'n 20 kilometer van de westkust van Ierland. Er zijn twee huizen, geïnspireerd op de schoonheid en natuur van de Aran eilanden.

De twee exclusieve huizen, bestaan elk uit een hal, een living, een slaapkamer met eigen badkamer,en een buitenruimte. Karst House is geschikt voor groepen tot 8 personen en Currach House is geschikt voor groepen tot 4 personen. Een doorlopend raam van wel 10 meter lang biedt elke suite een ononderbroken uitzicht over Inis Meáin, Galway Bay en Connemara.

Voor meer informatie, klik hier.


©Inis Meáin Island Stays


The Salthouse - Co. Antrim

Dit luxueuze eco-hotel met adembenemende uitzichten over de Atlantische Oceaan ligt op de Causeway kustroute, een van 's werelds mooiste roadtrips.

Dompel u onder in een kalme kustsfeer en wees gerust dat in dit 'slimme' koolstofneutrale hotel luxe samengaat met duurzaamheid. Er zijn ook lodges beschikbaar op het domein van het hotel.

Voor meer informatie, klik hier.


©The Salthouse


Powerscourt Hotel – Co. Wicklow

Powerscourt Hotel Resort & Spa (5*) is gelegen op één van de mooiste domeinen van Ierland, Powerscourt Estate, op 30 minuten rijden van Dublin.

Het hotel heeft 198 ruime kamers en suites, een ESPA-spa met 20 behandelingsruimtes en een indoor zwembad van 20 meter verlicht met Swarovski-kristallen.

Voor meer informatie, klik hier.

©Powerscourt Hotel


1/12/2023 - door Tourism Ireland

Gerelateerd nieuws