Event Masters

& Travel Awards Gala

Event Masters

Met zeer veel genoegen kondigt het team van TRAVelMedia BeLux aan, dat het MICE agentschap Event Masters uit verschillende kandidaten geselecteerd werd om als partner in te staan voor de organisatie van de Oscar avond van de Belgische reissector, het Travel Awards Gala. Het was de combinatie van vakmanschap, ervaring maar ook creativiteit en enthousiasme dat de doorslag heeft gegeven, alsook uiteraard dat Event Masters een actieve en gekende speler is binnen de toerisme sector.

Olivier Meyskens, Event Masters: “Ik ben bijzonder fier en blij dat ons bedrijf een belangrijke rol zal spelen in de vernieuwde aanpak van een iconische avond: de Travel Awards. De keuze van de Skyhall van Brussels Airport als locatie vind ik geniaal, maar wij hebben tijdens de gesprekken met het team van TRAVelMedia BeLux ook gemerkt dat zij van deze editie een historische avond willen maken. Turning events into experiences, daar staan wij voor!”

Jan Peeters, TRAVelMedia BeLux: “Elders in deze nieuwsbrief en op de website vindt iedereen alle informatie over de Travel Awards Gala avond in de Skyhall. Samen met Event Masters en ons eigen onvergelijkbare Benelux team garanderen we de Belgische reisindustrie “A night to remember”.

19/04/2023 - door Travel360°