Gala van Travel Awards

Wàt een sector!

Gala van Travel Awards

De reisindustrie toonde zich in haar volle glorie, vorige week vrijdagavond in de Skyhall van Brussels Airport. Eén van de belangrijkste persoonlijke conclusies na het 23e Gala van de Travel Awards was voor mij: dit is en blijft met heel veel voorsprong de leukste sector om in te werken.

Het plezier spatte ervan af, tijdens het Gala. Blijheid en trots gingen hand in hand. Blij om genomineerd te zijn, trots om een Award te winnen – dat is logisch. Maar ook blijheid om erbij te zijn, en trots om samen met anderen onze eigen “Evening of the Oscars” te kunnen vieren. 

De stemming was uitstekend, en eens temeer werd weer bewezen: geen enkele andere sector begrijpt het principe “Work Hard, Play Hard” beter dan de reissector. 

Het was een plezier en een eer om dit Gala te mogen organiseren. Ik ben eeuwig erkentelijk aan het team van TRAVelMedia Belux (het bedrijf boven onder andere het merk Travmagazine) en ik ben dankbaar voor de opkomst, de geestdrift en de vele, vele spontane felicitaties die wij mochten ontvangen in de afgelopen dagen. 

Het aanwezige publiek maakt of breekt zo’n avond. En wij hadden een geweldig publiek. Dank en tot op het 24e Gala van de Travel Awards. Hell, yes!

23/11/2023 - door Travel360°