One Summer Isn't Enough

Tal van klantenvoordelen

One Summer Isn't Enough

Het Departement voor Cultuur en Toerisme van Abu Dhabi lanceerde onlangs de campagne, 'One Summer Isn't Enough', waarin het ongelooflijke scala aan ervaringen gedurende het seizoen wordt getoond. Als onderdeel van het ambitieuze plan van Abu Dhabi om tegen 2023 maar liefst 24 miljoen bezoekers te trekken, belooft deze campagne een onvergetelijke zomer voor alle reizigers.

 

Maak kennis met de All-Inclusive Abu Dhabi Summer Pass

De Abu Dhabi Summer Pass is een all-inclusive ticket waarmee je klanten gratis of tegen sterke reductie toegang krijgen tot meer dan 30 top attracties zoals het Louvre Abu Dhabi, Qasr Al Watan, The National Aquarium en Yas Island (met Ferrari World, Warner Bros en SeaWorld), 600 uitstekende restaurants (tot 25% korting) en een breed scala aan winkels. Reizigers worden verwend met keuzemogelijkheden terwijl ze zich onderdompelen in de levendige cultuur en opwindende activiteiten van de stad. Bovendien krijgen ze gratis toegang tot de Hop-on Hop-Off bus.

 

Onmisbare Aanbiedingen voor uw klanten

'Stay More, Pay Less'-promotie: Deelnemende hotels bieden een extra gratis nacht voor elke drie hotelovernachtingen die zijn geboekt voor een verblijf tem 30 september 2023, waardoor gasten hun verblijf kunnen verlengen en optimaal kunnen genieten van hun tijd in Abu Dhabi.

‘Kids Go Free’: Gezinnen worden in de watten gelegd! Met het aanbod 'Kids Go Free' geniet één kind van gratis hotelovernachtingen en maaltijden wanneer ze worden vergezeld door een betalende volwassene. Bovendien krijgen kinderen gratis toegang tot hun favoriete spannende themaparken op Yas Island.

 

Eindeloos Entertainment en Evenementen

Abu Dhabi bruist van opwinding de hele zomer lang, met een perfecte mix van leuke attracties en opwindende evenementen die aan de interesses van elke reiziger tegemoetkomen. Van overdekte themaparken tot inspirerende culturele locaties, er is altijd wel iets te beleven.

 

Naadloze Connectiviteit met de Experience Abu Dhabi Shuttle Bus

 

Om een naadloze ervaring voor reizigers te garanderen, biedt de Experience Abu Dhabi Shuttle Bus gratis vervoer, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen in- en uitstappen bij verschillende attracties op hun eigen tempo.

Voor meer informatie en boekingen, bezoek: summer.visitabudhabi.ae

31/07/2023 - door Abu Dhabi