Wereld van Cultuur, Ontspanning en Entertainment

Abu Dhabi met Pegase

Wereld van Cultuur, Ontspanning en Entertainment

Abu Dhabi, een parel binnen de Verenigde Arabische Emiraten, heeft zich in de afgelopen decennia getransformeerd tot een van de meest gewilde reisbestemmingen wereldwijd. Dit is deels te danken aan de strategische samenwerkingen en partnerschappen die touroperator Pegase heeft gesmeed met lokale toeristische diensten en luchtvaartmaatschappijen zoals Etihad Airways.

Recentelijk uitgeroepen tot de veiligste stad ter wereld, biedt Abu Dhabi een rustig toevluchtsoord in contrast met het bruisende Dubai. Ongerepte stranden strekken zich uit op Saadiyat-eiland, terwijl Yas-eiland ongeëvenaard vermaak garandeert met zijn reeks pretparken. Golfliefhebbers kunnen kiezen uit zeven eersteklas banen. Met zijn centrale locatie en de inauguratie van een nieuwe luchthaven vestigt Abu Dhabi zich snel als het belangrijkste knooppunt in het Midden-Oosten.


De stad barst van de attracties, variërend van stranden tot cultuur en entertainment. Opmerkelijke hoogtepunten zijn de Sheikh Zayed Grote Moskee, het majestueuze presidentiële paleis Qasr Al Watan en het wereldberoemde Louvre op Saadiyat-eiland. Voor degenen die op zoek zijn naar adrenaline is Yas-eiland een must, met 's werelds grootste overdekte themapark, Warner Bros World, en het F1-bekende Yas Marina Circuit.


Pegase, als een toonaangevende touroperator op de Belgische markt, biedt een uitgebreid reisportfolio in Abu Dhabi. Hun aanstaande Midden-Oosten brochure zal een selectie van 12 luxe vijfsterrenhotels bevatten. Binnen hun aanbod bevinden zich verblijven op Saadiyat-eiland in illustere hotels zoals The St Regis Saadiyat Island Resort, Park Hyatt Abu Dhabi Resort & Villas, en het gezinsvriendelijke Rixos Premium Saadiyat Island. In het Corniche-gebied kunnen reizigers voortreffelijke accommodaties vinden zoals The St Regis Abu Dhabi en het onlangs gerenoveerde Emirates Palace. En voor degenen die op zoek zijn naar een unieke woestijnervaring, is er het Anantara Qasr Al Sarab Desert Resort genesteld in de adembenemende Liwa-woestijn.


Met zijn rijke cultuur, ontspannende resorts en levendig vermaak, blijft Abu Dhabi een boeiende bestemming, prachtig vertegenwoordigd door het aanbod van Pegase.

4/09/2023 - door Abu Dhabi