Brussels Travel Top

B2B initiatief

Brussels Travel Top

Het Vakantiesalon van Brussel, van 1 tot en met 4 februari 2024 in Brussels Expo, kent volgend jaar de 65e editie. Tijdens de eerste dag van de beurs staat ook de professionele B2B community centraal.

Het team van TRAVelMedia BeLux, het bedrijf achter merken als TravMagazine, Travel360°, TravEcademy en Travel Awards, is blij en trots dat wij, op vraag van de organisatoren van het Vakantiesalon, het B2B luik gedurende de eerste dag van de beurs zullen verzorgen.

In een aparte ruimte zorgen wij voor de nodige networking mogelijkheden tussen professionals, en bieden wij ook een volwaardig programma aan van presentaties over héél actuele onderwerpen, korte trainingssessies en, in de vooravond, een gloednieuwe uitgave van Het Tenorendebat, een debat tussen de absolute toppers uit de Belgische reisindustrie.

Het thema en de debat deelnemers zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Uiteraard is er na het debat gelegenheid tot napraten tijdens de klassieke Brussels Travel Top Professionals Drink.

26/10/2023 - door Brussels Travel Top