20 % Lentekorting

Tijdelijk aanbod

20 % Lentekorting
Ontdek de authentieke schoonheid van de wereld met Silversea Cruises, waar een luxueuze, all-inclusive ervaring wacht op de avontuurlijke reiziger. Deze lente biedt Silversea een onweerstaanbare korting: jouw klanten genieten van een spectaculaire 20% korting op geselecteerde Door-to-Door of Port-to-Port All-Inclusive reizen. Deze tijdelijke promotie is hun kans om in ware ultra-luxe te varen, terwijl ze de ongerepte pracht van de wereld verkennen aan boord van onze intieme, all-suite boetiekschepen. Maar wees er snel bij; om van deze exclusieve korting te profiteren, dient u de suite te boeken vóór 17 april 2024.

Silversea's aanbod onthult de wereld vanuit unieke perspectieven. Onze reizen, aan boord van schepen zoals de Silver Nova, zijn ontworpen voor de ultieme cruise-ervaring, met routes die de kleinste havens en meest adembenemende landschappen aandoen. Voor de avontuurlijke reizigers zijn de expeditiecruises, zoals op de Silver Endeavour, perfect om enkele van de meest afgelegen en ongerepte gebieden van de planeet te verkennen. Ze ontmoeten er zeldzame wilde dieren, ontdekken er unieke culturen en bewonderen adembenemende landschappen, allemaal in het comfort van luxe en verfijning.

Het onderscheid van Silversea ligt in de details: van onze all-suite accommodaties, die niet alleen ruim en prachtig zijn ingericht maar ook het comfort van thuis bieden, tot onze gepersonaliseerde service met butler voor elke suite. Ons doel is om de reis naadloos en perfect te laten verlopen, zodat uw klanten zich volledig kunnen wijden aan het ontdekken en genieten van elk moment. De kleine omvang van onze schepen maakt het mogelijk om bestemmingen te bereiken die voor grotere schepen onbereikbaar zijn, wat elke reis met Silversea een exclusief avontuur maakt. Met inbegrepen excursies bij elke stop en een scala aan inspirerende routes, is elke reis ontworpen om de ware essentie van elke bestemming te onthullen.

 

Meer info

3/04/2024 - door Silversea