Deze website is eigendom van Travel360°.

Bezoekadres:
Travel360° bvba
Vaalbeesktraat 46
3050 Oud Heverlee

Ondernemingsnummer: BTW BE 0845 182 477

Algemeen


Het onderstaande is van toepassing op de website van Travel360°. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring


U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen of u een training te laten volgen. Deze website houdt door middel van een analyseprogramma het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt . Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid


Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Travel360° aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid


De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten


De derde partijen die artikels, content inclusief visuals publiceren op Travel360° zijn hiervoor juridisch volledig verantwoordelijk. Dit is inclusief de verantwoordelijkheid voor eventuele inbreuken op het auteursrecht. Travel360° is enkel verantwoordelijk voor de content die gepubliceerd wordt door Travel360° en Jan Peeters als auteur. De respectievelijke verantwoordelijke voor de gepubliceerde content is herkenbaar aan naam en/of logo, die verschijnt bij elk artikel.