In een razendsnel evoluerende reissector heeft elke professional nood aan méér kennis en inzicht, méér opleiding en training en méér informative en achtergrond analyse. Travel360° is een platform waarop elke Belgische reisprofessional dit allemaal vindt, stuurt en deelt.

Travel360° verzamelt nieuws, informeert, analyseert, traint, publiceert en organiseert. Travel360° communiceert permanent, 24/24, 7/7 met alle toerisme- en hospitality professionals.

Wij geloven dat de toekomst van de toerisme- en hospitality industrie nog maar net begonnen is. Wij stuwen de reissector mee voorwaarts, naar deze fantastische toekomst. You ain’t seen nothing yet...

Wij, dat is het team van Travel360°. Wij ademen de reis- en hospitalitysector, en wij dromen online. Positief, verandering gericht, met respect voor het verleden maar vol verwachting kijkend naar de toekomst. Wij gaan de dialoog aan met jou. Op www.travel360benelux.com, tijdens de Travel360° congressen, ter gelegenheid van onze open trainingsessies, via Twitter en Facebook, met onze online trainings. Lees de nieuwsbrieven, registreer je op de website, reageer: jij bent de toekomst van onze sector.

Welkom bij Travel360°

Jan Peeters