Vernieuwde reisagententool

Nu live!

Vernieuwde reisagententool

Beste reisagent,

We zijn verheugd om onze gloednieuwe reisagententool van Center Parcs aan te kondigen, speciaal ontworpen om uw boekingservaring te verbeteren en uw werk efficiënter te maken dan ooit tevoren. 

Met onze nieuwe interface wordt het vinden van beschikbaarheid en tarieven een moeiteloze taak. U kunt gemakkelijk verschillende opties vergelijken en de perfecte vakantiepakketten voor uw klanten vinden, allemaal binnen handbereik. En jullie ontvangen ook steeds 12% commissie op al de boekingen die via de tool gemaakt worden.

Wat deze tool echt onderscheidt, is de real-time informatie die wordt verstrekt. U heeft direct toegang tot de meest actuele beschikbaarheid en prijzen, waardoor u snel kunt reageren op de behoeften van uw klanten en boekingen met vertrouwen kunt afhandelen.

We hopen dat onze nieuwe reisagententool uw werk vereenvoudigt en uw klanten nog meer tevredenstelt. Bedankt voor uw voortdurende steun en we kijken ernaar uit om samen te werken aan het creëren van onvergetelijke vakanties voor uw klanten.

Alle informatie over de vernieuwde tool kan je terugvinden op www.centerparcs.be/travelagent

Het Center Parcs Team

12/04/2024 - door Center Parcs

Gerelateerd nieuws