Van pionier tot bucketlist.

De rederij is de uitvinder en pionier van het cruisen en verheft verwennen tot een kunstvorm. Luxe is in de betekenis van Hapag-Lloyd Cruises veel meer dan champagne en kaviaar. Het is het intens beleven van ervaringen, het bezorgen van kippenvelmomenten en het verder ontdekken van de wereld. Naast menig wereldrecord volgens het Guinness Book of records kan de rederij ook pronken met de titel ‘Beste cruiseschip ter wereld’, beoordeeld door Berlitz Cruise Guide. Sinds 1999 Hapag-Lloyd Cruises  ‘het beste schip ter wereld’ in de vloot, vandaag de dag zelfs nummer één EN twee. 

De vloot van vijf schepen, drijvende boutiquehotels, hebben elk een eigen bijzonder karakter. In alle luxe en comfort varen ze hun gasten naar honderden bestemmingen en verrassen ze met interessante programma’s aan boord en aan wal. Eén ding verandert nooit: de passie van de bemanning om de persoonlijke dromen van hun gasten te realiseren.

Tussen 2019 en 2021 werd de vloot uitgebreid met drie nieuwe 5-sterren expeditieschepen HANSEATIC nature, HANSEATIC inspiration en HANSEATIC spirit. Uiteraard uitgerust met state-of-the-art technologie. Met PC6, de hoogste ijsklasse voor passagiersschepen, zijn ook zij geschikt voor zowel expedities naar de poolgebieden als voor luxecruises naar tropische bestemmingen zoals het Amazonegebied, dit met een maximum van 230 passagiers.

Naast cruises bieden wij ook rondreizen met onze private jet ALBERT BALLIN aan. Op deze reizen verwelkomen we  groepen van maximaal 40 gasten.

De laatste jaren hebben we voor heel wat Belgische groepen hun droom naar Antarctica mogen uitvoeren. Voor 2023 en 2024 hebben we 4 bucketlist bestemmingen met ons schip HANSEATIC inspiration: Antarctica, Spitsbergen, de Great Lakes en de Amazone.