2% extra commissie

Bij Expedia TAAP

2% extra commissie

Expedia TAAP verhoogt de commissie voor de reisagent nu er veel vraag naar vakanties is.  

 SEATTLE, Wash., 19 juni, 2023 — Vandaag maakt Expedia Group bekend dat er een nieuw incentive is om de reisagenten, die deel uitmaken van TAAP, te laten profiteren van de hoge vraag in het zomer hoogseizoen door de commissie op de Premium Plus accommodaties te verhogen. 

Expedia TAAP helpt Reisagenten hun inkomsten te maximaliseren door in de drukke reismaanden een boost van 2% extra commissie te geven op alle Premium plus accommodaties, een selectie van accommodaties waarop al de meest genereuze commissie te verdienen valt. De verhoging is geldig voor boekingen die gemaakt worden via Expedia TAAP tussen 19 en 30 juni, 2023, in de Benelux. 

"We zijn toegewijd om agenten te helpen met het leveren van een perfecte service die zij hun reizigers bieden,” zei Robin Lawther, Vice President, Expedia TAAP.  “De competitieve incentives en toegang tot het alle verkoopondersteunende middelen die reisagenten helpen om hun omzet kansen te verzilveren en de wensen van de reizigers in te vullen tijdens het drukke hoogseizoen.”

Expedia Taap biedt een breed assortiment van reisproducten aan reisagenten, zoals meer dan 1 miljoen accommodaties, 200.000 activiteiten, 175 auto verhuurders en 500 airlines. Klik hier voor meer informatie over het deelnemen aan Expedia TAAP.

Expedia TAAP Benelux

[email protected] (NL)

[email protected] (BE-NL)

19/06/2023 - door Expedia TAAP

Gerelateerd nieuws