Exclusief luxueus retailaanbod

Wereldklasse horloges en juwelen

Exclusief luxueus retailaanbod

De MSC Group's premium lifestyle en hospitality merk, Explora Journeys, heet u welkom aan boord van EXPLORA I en EXPLORA II voor een buitengewone kennismaking met de wereld van luxueuze horloges en sieraden. Onze gloednieuwe retail aanbod is een erkenning van de fijnste merken die wereldwijd worden bewonderd om hun meesterschap, weerspiegelen ons Europees erfgoed en onze inzet voor superioriteit.

Bij The Journey verwelkomen wij u graag in onze Cartier en Panerai horlogewinkels, en onze Piaget sieraden- en horlogewinkel. Elke winkel is ontworpen om de unieke stijl en elegantie van het merk te weerspiegelen, en belooft u een ervaring van wereldklasse.

"Onze missie is altijd geweest om onze gasten een uitzonderlijke en gedenkwaardige ervaring te bieden," zegt Michael Ungerer, CEO Explora Journeys. "Met de introductie van deze luxueuze retailervaring aan boord van EXPLORA I zijn wij van mening dat we dit doel zullen bereiken. Onze gasten, die het beste van het beste verwachten, zullen zeker genieten van deze winkelervaring die getuigt van onze toewijding aan kwaliteit, luxe en uitmuntendheid."

Ontdek de wereld van Cartier, een maatstaf in luxe, bekend om zijn innovatie en nieuwsgierigheid. Hun collectie varieert van juwelen en horloges tot geuren, lederwaren en accessoires. Met boetieks en verkooppunten over de hele wereld, belichaamt Cartier het samenkomen van vakmanschap en een tijdloze signatuur.

Stap binnen in de wereld van Panerai, gedefinieerd door Italianiteit, Marine World, Swiss Technicity en Modern Heroes. Hun drijvende boetiek biedt een diepgaande kijk op het erfgoed van het merk. Met een rijke geschiedenis als leverancier van precisie-instrumenten aan de Italiaanse Royal Navy, staat Panerai voor luxe uurwerken gewijd aan zee- en onderwaterverkenning, en wereldreizen.

Ervaar de gedurfde creativiteit van Piaget, die sinds de oprichting in 1874 het merk heeft doordrongen. Van hun ultradunne horloges tot hun oogverblindende juwelen, Piaget staat voor innovatie en artistieke waarden.

De boetieks aan boord van EXPLORA I openen op 17 juli 2023, exclusief voor gasten van Explora Journeys.

30/06/2023 - door Explora Journeys