Unieke Zeereizen in 2024

Hawaï, de Amerikaanse Pacific en de Middellandse Zee

Unieke Zeereizen in 2024

Explora Journeys zet nieuwe standaarden in luxe zeereizen met haar vloot, waarbij een verfijnde maar moeiteloze luxe centraal staat. Door het ruimtelijke ontwerp van de schepen biedt Explora Journeys een ongeëvenaarde rijkdom aan ervaringen, terwijl tegelijkertijd een intieme en exclusieve sfeer wordt gewaarborgd. Met zes diverse restaurants die een scala aan culinaire hoogstandjes serveren, variërend van Mediterraanse tot Pan-Aziatische geïnspireerde keukens, en 11 bars en lounges, worden gasten meegenomen op een culinaire wereldreis. De vier zwembaden - drie buiten en één binnen met een uitschuifbaar glazen dak - en de door de oceaan geïnspireerde wellnessfaciliteiten bieden reizigers een oase van rust en ontspanning. De ruime suites zijn ontworpen om gasten een echt 'thuis op zee' gevoel te geven.

Elke reis met Explora Journeys omvat een reeks genereuze inbegrepen voorzieningen:

  • Een welkomstfles champagne bij aankomst in de suite
  • Authentieke, culturele en intuïtieve service door een team van hospitality experts
  • Negen onderscheidende culinaire ervaringen, inclusief dineren in de suite
  • Onbeperkte drankjes, waaronder fijne wijnen en premium sterke drank, speciale koffies, theeën en frisdranken op elk moment beschikbaar, inclusief een minibar in de suite
  • Toegang tot het thermale gebied van de spa
  • Welzijns- en fitnessprogramma's aan boord en op de bestemmingen
  • Alle fooien aan boord
  • Gratis high-speed wifi in het hele schip via Starlink-connectiviteit
  • Shuttlediensten van de haven naar het stadscentrum (waar van toepassing/beschikbaar)

Explora Journeys belooft een uitzonderlijke ervaring op zee, waarbij elk aspect van de reis zorgvuldig is ontworpen om aan de behoeften van de meest veeleisende gasten te voldoen. Door de combinatie van weelderige accommodaties, gastronomische ervaringen en persoonlijke service, zet Explora Journeys een nieuwe standaard in de wereld van luxueuze zeereizen.

Reizigers krijgen de kans om tussen maart en mei 2024 aan boord van EXPLORA I de levendige landschappen van Hawaï en de Amerikaanse Pacifische kust te verkennen, of tussen juni en november 2024 met EXPLORA I en vanaf augustus 2024 met EXPLORA II, de betoverende havens van de Middellandse Zee te ontdekken. Ze krijgen een unieke mix van ontspanning en verkenning die de reizen bieden, verrijkt met de Europese gastvrijheidskunst voor een persoonlijke ervaring met een gastheer-gastverhouding van 1:1,25.

De itineraries zijn zorgvuldig samengesteld voor een ontspannen reiservaring, met mogelijkheden voor overnachtingen in de haven voor een diepere onderdompeling in de lokale cultuur. Voor de kust van Hawaï en de VS kunnen gasten genieten van activiteiten zoals cardio-wandelingen in het Volcano National Park of helikoptertours boven actieve vulkanen, inclusief een privétour van Pearl Harbor en het bijwonen van een traditionele Hawaiiaanse Luau. In de Middellandse Zee ontdekken reizigers verborgen geheimen van zowel de oostelijke als westelijke delen, met stops in iconische havens zoals Mykonos en Ibiza, maar ook minder bekende bestemmingen zoals Rovinj en Calvi. Hoogtepunten omvatten truffeljachten in Rovinj en nachtbezoeken aan de moskeeën van Sultan Ahmet in Istanbul, waarbij unieke ervaringen verzekerd zijn door langere verblijven in de havens en overnachtingen die een unieke ervaring bieden, ver weg van de drukte.

Meer info

5/02/2024 - door Explora Journeys