Ultieme sportieve avonturen in Oost-Canada

met Air Transat

Ultieme  sportieve avonturen in Oost-Canada

Van spectaculaire natuurlijke speeltuinen tot bruisende steden met sportieve mogelijkheden, Oost-Canada biedt een overvloed aan activiteiten voor degenen die op zoek zijn naar een sportieve vakantie-ervaring. Air Transat nodigt avontuurlijke reizigers en sportliefhebbers uit voor een onvergetelijke vakantie vol adrenaline in Oost-Canada.

1. Fietsen op de Cabot Trail, Nova Scotia
Trakteer jezelf op een onvergetelijke fietstocht langs de  adembenemende Cabot Trail in Nova Scotia. Geniet van uitdagende           heuvels, schilderachtige kustlijnen en ontdek de magie van deze iconische route.
2. Kajakken in Algonquin Provincial Park, Ontario
Verken de kalme meren en kronkelende rivieren van Algonquin Provincial Park per kajak. Omringd door ongerepte natuur kun je   genieten van een rustige peddelervaring of de uitdaging aangaan van  wilde rivierstromen.
3. Skiën in Mont Tremblant, Quebec
Mont Tremblant staat bekend als een winterparadijs, maar je kan er ook skiën in de zomer. Neem de gondel naar de top en zoef naar beneden op de perfect geprepareerde pistes met een prachtig uitzicht.
4. Whale Watching in Tadoussac, Quebec
Combineer avontuur met de natuur door walvissen te spotten in Tadoussac. Stap aan boord voor een opwindende excursie en aanschouw  bultruggen, beluga's en minke-walvissen in hun natuurlijke habitat.
5. Wandelen in Gros Morne National Park, Newfoundland and Labrador
Gros Morne National Park biedt een scala aan wandelpaden voor alle  niveaus. Ontdek de dramatische kliffen, groene valleien en   verborgen watervallen terwijl je jezelf onderdompelt in de ruige natuur van Newfoundland.
Air Transat, met haar frequente vluchten en comfortabele reiservaring, maakt het mogelijk voor avontuurlijke reizigers om Oost-Canada te verkennen en de opwinding van diverse sportieve activiteiten te ervaren.
Air Transat, verkozen tot 's werelds beste vrijetijdsmaatschappij tijdens de Skytrax World Airlines Awards 2023, is een             vooraanstaande luchtvaartmaatschappij die bekend staat om haar toewijding aan service van topkwaliteit en comfortabele             reiservaringen. In het hoogseizoen, van 2 mei tot 24 oktober 2024,  biedt Air Transat rechtstreekse vluchten vanuit Brussels Airport naar Montreal met Airbus A321LR-toestellen, waardoor reizigers naadloos kunnen aansluiten op bestemmingen zoals Quebec, Toronto, Calgary, Vancouver, Los Angeles, San Francisco, Fort Lauderdale en Orlando. Vanuit Amsterdam Schiphol airport zijn er in het hoogseizoen vluchten naar Toronto en Montreal, terwijl vanuit Parijs CDG het hele jaar door vluchten beschikbaar zijn naar Quebec, Montreal en Toronto. Met een focus op innovatie, duurzaamheid en een uitgebreid netwerk streeft Air Transat ernaar om reizigers de beste luchtvaartervaring te bieden. Voor meer informatie en boekingen, bezoek www.airtransat.be
Copyright foto's :
© foto 1 en 3 : Destination Canada
© foto 2 : rene-pierre-normandeau-unsplash


5/03/2024 - door Glenaki

Gerelateerd nieuws